Luisteren naar je lichaam bevordert genezing in hoge mate. Het is een natuurlijke manier van doen. Veilig en geschikt voor jong en oud.

Pijn is persoonlijk en confronterend. Het gaat er om wie je bent.

Fysieke pijn

Pijn in je rug of je ledematen, hoofdpijn, pijn in je buik of borst, chronisch of acuut. Craniosacraal therapie helpt je te ontspannen in het gebied rondom de pijn. Bijna altijd wordt hierdoor de pijn draaglijker en soms verdwijnt het helemaal.

Emotionele pijn

Eenzaamheid, angst, liefdesverdriet, sombere buien, existentiële wanhoop, wat er ook  gebeurt in je leven, je lijf moet het verwerken. We zoeken vaak oplossingen met ons hoofd, maar de logica van het lichaam wijst haar eigen weg. Als je rondjes aan het draaien bent in jezelf, is dat aan je lichaam te voelen. Ik luister met mijn handen. Verder niks. Zo kun je jezelf weer hervinden.

Spirituele pijn

Existentiële vragen en moeilijkheden hebben een diepe impact op ons bestaan, maar kunnen niet altijd even makkelijk onder woorden worden gebracht. Niet zelden gebeurt het, dat je een nieuwe balans vindt door te luisteren naar je lijf. Je lichaam liegt niet.