Herstel na Covid-19

Herstellen na ziek geweest te zijn van het corona-virus is niet altijd even makkelijk. De ziekte heeft veel van je gevergd, waarschijnlijk niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Craniosacraal Therapie heeft goede papieren als het gaat om herstel na ziekte. Er is aangetoond dat men in het algemeen een verbetering in ‘general wellbeing‘ ervaart. Mijn ervaring is dat mensen na een behandeling vaak hun lichaam meer waarderen en begrijpen. Het zelfgenezend vermogen van ons lichaam, dat wat we bijvoorbeeld aan het werk zien als een wondje geneest, wordt door Craniosacraal Therapie ondersteund.

 

  • Barbara:

‘De sessies waren heel fijn en dat was wel een verademing na het ziekenhuis. Ik voel vanbinnen weer dat ik leef!’

 

  • Martin:

‘Ik bleef me maar moe voelen. Je kan het niet uitleggen aan jezelf. Annemieke hielp me om tot rust te komen. Het gevecht is afgelopen en het herstel is begonnen. Nu kan ik weer fietsen.’

 

  • Tineke:

‘Het was een prettige samenwerking. Wonderlijk hoe dit werkt. Maar ik kan het iedereen aanraden!’